Twinkle | Digital Commerce

Nordiklivingstore: platform voor Scandinavisch design

2017-05-27
180101
  • 0:51
Begin dit jaar opende Nordiklivingstore, een verzamelplatform voor Scandinavisch design, de deuren. De webshop bevat alleen producten van ontwerpers uit het hoge noorden, verzameld voor Nederlandse consumenten.

Oprichtster Annelies Ribbink helpt Scandinavische merken om woon-, mode- en kinderproducten in ons land te verkopen. De site heeft items van 63 aangesloten labels en webwinkels, die niet per se uit Zweden, Noorwegen en Finland hoeven te komen. Als de producten maar wel in deze landen ontworpen zijn. De artikelen hebben niet allemaal dezelfde levertijd, dit verschilt per webshop. De klantenservice is wel voor de partners gebundeld onder de Nordiklivingstore.

Holland at Home
Een populaire en flink groeiende webshop vol producten uit eenzelfde land of regio is Holland at Home. Deze websupermarkt verkoopt typisch Nederlandse artikelen, bestemd voor expats. Het bedrijf kreeg vorig jaar directieversterking van Patrick van der Borden, die voorheen aan het roer stond van het gestopte Maison de Bonneterie.