Twinkle | Digital Commerce

Kwalitaria gaat landelijk snacks bezorgen

2017-10-09
180101
  • 1:04

Kwalitaria, waarbij ruim honderd cafetaria’s zijn aangesloten, maakt werk van bezorging. Franchisenemers hebben enthousiast gereageerd op plannen van het hoofdkantoor, dat een plek in de top 5 van maaltijdenbestelsites voor zichzelf ziet weggelegd.

Vaktitel Franchise+ schrijft over de bezorgambities van Kwalitaria. De keten beschikt reeds over een centrale bestelpagina, Kwalitariabezorgt.nl, maar daarop zijn nog maar drie snackbars aangesloten. Dat moeten er veel en veel meer worden, waardoor straks online klanten in alle windstreken van ons land kunnen worden bediend.

Elektrisch vervoer
Kwalitaria heeft al een mobiele bestelapplicatie, waarmee klanten afhaalorders kunnen plaatsen bij een aantal vestigingen. Nu investeert de organisatie in het afleveren van orders aan huis. Er is een speciale kledinglijn ontworpen voor bezorgers, die met elektrische scooters en elektrische stadsauto’s de weg op gaan. Betalen kan aan de deur met pin of contant, maar ook vooraf via iDeal.

Thuisbezorgd.nl
De Nederlandse markt voor de bezorging van warme maaltijden wordt gedomineerd door Thuisbezorgd.nl. Bij de nummer 5 van de Twinkle100 zijn maaltijden uit duizenden keukens te bestellen. Restauranthouders betalen commissie over de bestellingen.
  
Lees ook: