Twinkle | Digital Commerce

Beste webwinkels genomineerd

2017-05-26
169130
  • 1:12

Vanmiddag zijn de webwinkels genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2009. Uit meer dan 190 aanmeldingen zijn er 51 genomineerden in 17 categoriën die meedingen naar de publieksprijzen voor de beste webwinkels van Nederland. De onderverdeling tussen 'grote' en 'kleine' webwinkels zorgt ervoor dat consumenten in de tweede ronde appels met appels en peren met peren kan vergelijken. De Awards brengen, vooral via de lijst van genomineerde 'kleine' webwinkels weer een keur aan spannende, nieuwe namen.

Ook de genomineerden voor de vakprijzen zijn vanmiddag bekendgemaakt, waarbij ik persoonlijk altijd het meest gecharmeerd ben van de startende partijen. Ook webwinkels als Bivolino.com (2003) en Kleertjes.com (2005) deden ooit mee als beginnende webwinkel aan de vakprijs voor beste Starter en hebben het uiteindelijk ver geschopt! Op 12 maart komen alle genomineerden voor de vakprijzen bij elkaar en gaat de vakjury uitmaken wie de winnaar wordt van de vakprijzen 2009.

Consumenten kunnen nog tot 26 maart stemmen via Thuiswinkelawards.nl op de beste webwinkels van Nederland en meedoen aan het onafhankelijke consumentenonderzoek dat wordt uitgevoerd door Q&A Research & Consultancy. We hebben het onderzoek dit jaar zwaarder aangezet, wat weliswaar ten koste gaat van het aantal stemmen, maar de kwaliteit van het onderzoek - en daarmee van de beoordelingen- ten goede komt. De miljoen stemmen gaan we dus niet halen, maar de deelnemers aan en winnaars van de publieksprijzen krijgen met deelname aan de 8e editie van de Nationale Thuiswinkel Awards wel allemaal 'gouden' informatie in handen!