Twinkle | Digital Commerce

TopVintage biedt inspiratie via online magazine

2017-05-27
180101
  • 0:57

TopVintage komt met zijn eerste online magazine. VavaVoom, zoals het tijdschrift gedoopt is, bevat interviews, bijdragen van klanten en outfitsuggesties met clickable producten.

We proudly present the first issue of VavaVoom!, our online magazine’, staat op de homepage van TopVintage geschreven. Het magazine is internationaal gepositioneerd en daarom volledig in het Engels ‘uitgegeven’. De naam is gekozen uit inzendingen van klanten.

Acht jaar TopVintage
In het hoofdredactioneel vertelt oprichtster Angelique van den Born een nieuwe stap te hebben gezet in het achtjarig bestaan van haar webwinkel en tevens winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie Dames- & Herenmode. ‘So many things to tell and therefore we have selected the most important and most funny events in this first edition’.

Inhoud
Het magazine bevat een interview met model Vanessa Frankenstein, een ode aan Audrey Hepburn, een artikel over een het merk Collectif (‘In the spotlight’) en een oproep aan fans om vooral hun leukste vintage foto’s via de Instagram hashtag #topvintagestyle te delen. De leukste foto’s verschijnen in de volgende editie van het magazine.