Twinkle | Digital Commerce

Nog een week inschrijftijd Shopping Awards

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

De inschrijftermijn voor de Shopping Awards 2017 is met een week verlengd. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. Vanwege een drukke periode en de nieuwe opzet van de prijsuitreiking is de deadline verplaatst naar vrijdag 27 januari.

De organisatie laat weten ‘het door de grote drukte bij iedereen fair te vinden de inschrijftermijn van de awards iets te verlengen’. Dit jaar vindt de uitreiking van de voormalige Thuiswinkel Awards voor het eerst in een nieuw jasje plaats; kanshebbers krijgen daarom een extra week zich te verdiepen in de veranderingen.

Excellence Awards
Nieuw bij de Shopping Awards XL op 23 maart zijn de Excellence Awards: branchegerichte vakprijzen in de productcategorieën Fashion & Lifestyle, Home & Living, Travel, Beste webwinkel, Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging en Consumer Electronics. Daarnaast maken deelnemers kans op vier vakprijzen en veertien publieksprijzen.

XS
Naast de Shopping Awards XL, waar webshops met omzetten boven de vier miljoen euro meedingen naar de onderscheidingen, vindt op 9 maart de XS-editie plaats. Daar staan één vakprijs en zestien publieksprijzen op het spel.

Lees ook: ‘Thuiswinkel Awards worden Shopping Awards’ (05-12-’16)