Twinkle | Digital Commerce

Laat je inspireren door deze videocollectie

2022-08-03
1120630
  • [nieuws]
  • 0:57

Wil jij helemaal up-to-date blijven over de laatste e-commercetrends en -ontwikkelingen? Laat je dan stevig bijpraten over de ontwikkelingen in digital commerce met de ShoppingTomorrow – Pitstop.

De Pitstop bestaat uit een videocollectie van 23 video’s om jou te inspireren en te ontdekken welke ontwikkelingen er zijn in digital commerce via interessante interviews, tafelgesprekken en inspirerende best case video’s op het gebied van onder andere Marketplaces, Customer Experience, Data en Crossborder. Wat zijn de insights en learnings op deze onderwerpen waarmee je morgen al aan de slag kunt gaan? Een collectie om jouw e-commerce te innoveren en optimaliseren en daarmee futureproof te blijven. De video’s zijn gratis en een must voor iedere e-commerceprofessional die geïnspireerd wil raken.

Bijzondere en duurzame opnamelocatie

De opnames van deze video’s vonden plaats in de Papierfabriek in Nijmegen. Een bijzondere plek die goed bij het programma van ShoppingTomorrow past. Met 10.000 zonnepanelen en waterpompen is het ook nog een enorm duurzame locatie! Vanuit Amerika komen ze overvliegen voor fi lmopnames, bekende modemerken en grote namen zoals Audi, Aston Martin, Red Bull en Samsung houden hier shoots en het perfecte plaatje is er opgenomen.

Ga naar shoppingtomorrow-pitstop.nl om de videocollectie van de ShoppingTomorrow – Pitstop te bekijken.