Twinkle | Digital Commerce

PostNL stelt Chief Digital Officer aan

2021-01-20
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Bart Delmulle start op 1 februari als Chief Digital Officer en uitvoerend bestuurslid bij PostNL. De benoeming van de Belg is onderdeel van de extra investering in digitalisering die het post- en bezorgbedrijf eerder aankondigde.

Ceo Herna Verhagen geeft te kennen dat digitale transformatie een cruciaal element is in de strategie van PostNL. De aanstaande uitbreiding met een CDO onderstreept volgens haar het toenemende belang en de centrale plaats die digitalisering heeft voor de toekomst van het postbedrijf. ‘Bart heeft een sterk track record opgebouwd als consultant en adviseur van bedrijven in uiteenlopende sectoren, met een focus op digitalisering en e-commerce. (…) Met onze fysieke netwerken ondersteund door slimme digitale oplossingen, kunnen we onze concurrentiepositie verstevigen en tegelijkertijd onze winstgevendheid verbeteren’, stelt Verhagen.

Delmulle (foto hieronder) is op dit moment partner van Bain & Company in Brussel. Daarvoor was hij partner bij McKinsey & Company in België en werkte hij bij Nokia Mobile Phones & Ventures in Finland.