Twinkle | Digital Commerce

Coolblue opent eerste XXL-winkel in België

2019-08-21
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Coolblue opent dit jaar voor het eerst een XXL-winkel in België. De webshop had al drie winkels bij de zuiderburen, maar die zijn niet volgens het XXL-concept ingericht.

De nieuwe winkel, die in Gent komt, wordt 1200 vierkante meter groot en opent in het najaar. De komst van de nieuwe winkel zorgt er echter niet voor dat de runner up van de Twinkle100 straks over vier winkels in België beschikt. De vestiging in Lochristi, nabij Gent, verhuist mee naar de nieuwe locatie. Ook de twintig werknemers komen straks in de nieuwe vestiging te werken. Coolblue heeft in België ook winkels in Zaventem en Antwerpen.

In de XXL-vestiging kunnen klanten terecht voor persoonlijk advies, het afhalen van bestellingen, reparaties, retouren en ze kunnen meer dan duizend producten uitproberen.

Winkels in Nederland

In Nederland beschikt Coolblue inmiddels over acht winkels. Onlangs opende het bedrijf een vestiging in Haarlem. Later dit jaar komt er nog een XXL-winkel in Arnhem bij. Dat wordt de vierde XXL-winkel van het bedrijf in Nederland.