Twinkle | Digital Commerce

Start-up Scottybons in de etalage

2018-10-09
1000562
  • 0:57

Online personal shopping-dienst Scottybons is op zoek naar een koper. Dat laat het bedrijf weten in een bericht aan klanten.

Scottybons ging ruim twee jaar geleden live. Het platform wordt gerund door Noor de Bruijn, voormalig directeur marketing en e-commerce van MS Mode. In de afgelopen jaren nam het bedrijf al verschillende concurrenten over, zoals B-Dressed en moderetailer Carmen West.

‘Stokje overdragen’

Dit blijkt echter niet genoeg, zo stelt het bericht. ‘We hebben heel veel vrouwen blij gemaakt met inspiratie, een nieuwe look, en als gevolg vaak veel complimentjes uit hun omgeving. Maar dit bedrijf heeft meer massa, extra investeringen en hernieuwde energie nodig om te winnen, en daarom willen wij het stokje overdragen aan iemand anders.’ Als gevolg hiervan is Scottybons tijdelijk niet actief, totdat het bedrijf is overgenomen.

Box

Scottybons geeft stijladvies aan klanten. Deze krijgen naar aanleiding daarvan een box met kleding opgestuurd. Gewenste items kunnen ze houden, de rest sturen ze terug. Het bedrijf richt zich vooral op ‘hoger opgeleide vrouwen van dertig jaar en ouder’.

Lees ook: ‘Noor de Bruijn: Ik doe dingen graag anders’ (Twinkle 5 2016)