Twinkle | Digital Commerce

WE Fashion start webshop voor bedrijfskleding

2017-10-06
21221193
  • 0:58

WE Fashion heeft een aparte webshop voor zakelijke kleding gelanceerd. Werkgevers kunnen bij 'Dress Your Crew' terecht voor t-shirts, polo’s, blazers, jurkjes en pakken voor hun personeel.

De moderetailer geeft tien procent korting bij aankoop van tien identieke items - bij de meeste artikelen ook de minimale besteleenheid - en gaat daarmee op de b2b-toer. Ook consumenten kunnen er bestellen en om persoonlijk stijladvies vragen in de winkels van WE Fashion, waar ondernemers ook hun personeel kunnen laten passen.

WE Fashion online

De kledingketen zette zijn eerste stappen op het gebied van e-commerce in 2009; vijf jaar later vernieuwde het zijn webshop. 'Dankzij de site is de integratie van de fysieke winkels met ons online kanaal mogelijk, maar de webshop dient vooral als fundament voor de toekomst', zei e-commerce manager Martine Baarschers destijds. Tijdens de ontwikkeling van online verkoop bij de moderetailer speelde een omnichannel strategie een belangrijke rol. Daartoe ontwikkelde WE Fashion een mobiele applicatie en verkoopt sinds twee jaar ook via bol.com.