Twinkle | Digital Commerce

Your Style Lab geeft nu ook advies over eigen garderobe

2017-05-27
180101
  • 1:09

Your Style Lab, een startup in kledingadvies van Chantal Poiesz, heeft een nieuwe dienst toegevoegd. Stylisten maken combinaties met wat de vrouwelijke klanten in hun garderobe hebben hangen, ook op afstand. ‘Het is een beetje shoppen in je eigen kledingkast.’

Your Style Lab werd twee jaar geleden gelanceerd. Aangesloten imagostylisten en personal shoppers maken de belofte concreet: laagdrempelig kledingadvies op maat. Op de site kunnen fashionista’s verschillende diensten afnemen, tegen verschillende tarieven. Zo kunnen ze figuuranalyses laten maken, complete outfits laten samenstellen of vier uur lang de hulp inroepen van een personal shopper.

Offline of online door de garderobe
Wie een zogenoemd ’Stylepaspoort’ heeft aangemaakt, kan op Yourstylelab.nl nu ook kiezen voor een garderobeadvies, offline of online. In het eerste geval komt de styliste langs om drie uur lang samen door de kast te struinen, in het tweede (aanmerkelijk goedkopere) geval moet de klant zelf foto’s insturen van individuele items. Ze krijgt moodboards van nieuwe combinaties retour en tips voor aanvullende items.


MS Mode
Voor zover Poiesz weet is Your Style Lab de enige partij in Nederland die via een website garderobeadviezen slijt. Haar bedrijf levert ook de techniek (whitelabel) voor het persoonlijke online stijladvies waarmee MS Mode vorige week van start ging.