Twinkle | Digital Commerce

BCC beloont afhalers

2017-05-27
180101
  • 1:16

BCC biedt afhalers tot het eind van dit jaar een specifiek voordeel ten opzichte van webshoppers die kiezen voor bezorging. Online kopers die zelf naar de winkel komen, krijgen een cadeaukaart van 5 euro, te besteden bij de elektronicaketen.

BCC ontsluit winkelvoorraden op zijn website. Wie een product koopt dat in de winkel ligt, krijgt binnen een uur een mail dat het klaarligt om op te pikken. Deze één uur afhaalservice is altijd kosteloos voor de klant, maar BCC brengt ook geen verzendkosten in rekening op (standaard) leveringen aan de deur. 

Belonen
Om afhalen te stimuleren, kiest BCC er deze weken voor om afhalers te belonen. Er loopt een campagne om de snelle afhaaloptie en het extra voordeeltje momenteel onder de aandacht te brengen. Op Bcc.nl is te lezen dat de cadeaukaartactie gisteren begon en nog loopt tot en met oudejaarsdag.

Overname Mikro-Electro en Harense Smid
BCC, de nummer 49 van de Twinkle100, nam een maand geleden achttien winkels over van HiM Retail, eigenaar van onder andere Mikro-Electro en Harense Smid. Deze merken zullen per 1 februari 2015 zowel offline als online van het toneel verdwijnen.

BCC
Het verlieslijdende BCC werd in 1945 opgericht als kleine Amsterdamse elektronicawinkel. Sinds 1969 opereert het bedrijf onder de naam BCC. De keten heeft 58 fysieke vestigingen en maakt deel uit van de Franse Darty Groep.

Lees ook: Target: 10 dollar korting bij afhalen in de winkel (11 augustus 2014)