Twinkle | Digital Commerce

Jorij Abraham aan de slag bij Thuiswinkel.org

2017-05-27
180101
  • 0:54

Jorij Abraham is in dienst getreden bij belangenvereniging Thuiswinkel.org. Hij houdt zich daar bezig met vraagstukken over onderzoek en advies. Abraham is daarnaast programmamanager van Shopping 2020.


Shopping 2020 is de naam van een in april te lanceren platform, waarmee Thuiswinkel.org wil bijdragen aan nieuwe economische groei in alle sectoren, met internet als verbindende factor in denken, leren, werken en ondernemen. Het plan werd twee weken geleden als Commerce 2020 gepresenteerd door voorzitter Ed Nijpels. Online retail zou, met het door Abraham geleide programma, binnen 5 jaar een ‘topsector’ moeten worden.

Unic
Jorij Abraham werkte tot afgelopen najaar voor e-business provider Unic, die na een faillissement niet zal worden doorgestart. Eerder was Abraham actief in verschillende e-commerce functies bij onder andere de Bijenkorf, TUI Nederland en Sanoma Media.

Ecommerce Foundation
Abraham is een van de oprichters van de Ecommerce Foundation, die in samenwerking met Twinkle onderzoek doet naar de prestaties van leveranciers op de Nederlandse markt (affiliatenetwerken, psp’s, logistiek dienstverleners).