Twinkle | Digital Commerce

Community voor koopjesjagende vips

2017-05-26
  • 1:04

In het Amstel Hotel wordt eind deze maand 'Nederlands eerste online shopping community' Shopvip.com gepresenteerd. Op de site worden merkartikelen tegen flinke korting aangeboden.

De presentatie van de online-community zal gepaard gaan met een modeshow. De site gaat naar verwachting begin november geheel live. Merken die vanaf de start in ieder geval meedoen zijn Gsus, Converse, K-Swiss en Ed Hardy. Behalve kleding zullen ook lifestyle-producten via de site worden verkocht.

Korting tot 70 procent
Alleen Vip-leden kunnen de merkartikelen op Shopvip.com tegen kortingen van 30 tot 70 procent bestellen. Vip worden kan door andere mensen lid te laten worden van de community of door gebruik te maken van de exclusieve activeringscodes die op onaangekondigde momenten verschijnen op de Hyves-pagina van Shopvip.com. Die is nu al actief.

Overstockings
Shopvip.com, een initiatief van Gavin Dresselhuis en Bram Jan Streefland, biedt zowel kleding uit oude als uit huidige collecties online aan. Dit laatste doen ze door zogenoemde overstockings van fabrikanten op te kopen. Via e-mails worden vip-members gewezen op nieuwe aanbiedingen, die vervolgens slechts enkele dagen op de site blijven staan. Betalen kan met iDeal, PayPal en verschillende creditcards.

Vip-lounge
Op Shopvip.com komt ook een heuse vip-lounge, waarin de belangrijke leden plaats kunnen nemen. Daar worden prijzen vergeven als een dagje shoppen met een personal shopping-assistant of een winkelweekendje Parijs.