Twinkle | Digital Commerce

Winkel Fietsvoordeelshop in De Meern verwoest door brand

2024-09-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

De winkel van Fietsvoordeelshop in De Meern is vanmorgen verwoest tijdens een grote brand op het industrieterrein aan de Strijkviertel.

Op de site van de fietsenwinkel is te lezen dat er een brand uitgebroken is in een bedrijfsverzamelgebouw in De Meern. ‘Helaas heeft de brand dusdanige schade veroorzaakt dat onze winkel niet meer kon worden gered.’

Eerder ook al brand

De brand aan de Strijkviertel werd rond 06.00 uur ontdekt door buurtbewoners, meldt de NOS, die de brandweer belden. Het bedrijfspand stond volledig in brand en de brandweer heeft geprobeerd overslag naar naastgelegen gebouwen te voorkomen. Volgens de nieuwssite was de winkel al enige tijd gesloten vanwege een eerdere brand op 26 augustus in een pand dicht bij de fietsenloods.

Uitbreiding

Afgelopen dinsdag werd nog bekend gemaakt dat e-bikespecialist Juizz overgaat in Fietsvoordeelshop. Het bedrijf was al onderdeel van Fietsvoordeelshop, maar neemt nu ook de naam over. Concreet betekent de samenvoeging dat de collecties van beide aanbieders worden samengevoegd en dat de meeste Juizz-filialen worden omgebouwd tot een winkel van Fietsvoordeelshop.