Twinkle | Digital Commerce

ShoppingTomorrow - Final Sprint

2023-06-28
1120630
  • [events]
  • 1:08

Op donderdag 29 juni vindt het tweede event van het programmajaar van ShoppingTomorrow plaats, namelijk de ShoppingTomorrow – Final Sprint. Dit event vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort en is alleen toegankelijk voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het onderzoeksjaar 2023.

ShoppingTomorrow is de innovatiemotor en inspiratiebron binnen digital commerce en een initiatief van Thuiswinkel.org. In dit jaarlijkse programma doen ruim 500 digital commerce-professionals onderzoek naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. ShoppingTomorrow brengt de beste retailers en brands, tech-bedrijven, consultancypartijen en wetenschappers samen in een actieve en betrokken community.

Het programma

Tijdens de ShoppingTomorrow Final - Sprint, wat mede mogelijk gemaakt wordt door PiM powered by KPN, word je onder andere bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers. Ook vindt er een expertgroepmeeting plaats, is er ruimte om te netwerken tijdens de lunch en vindt er een schrijfworkshop plaats. Genoeg redenen om dit tweede event van het programmajaar niet te missen.

De keynotes

Momenteel hebben wij al twee keynotesprekers bekend gemaakt, namelijk Randy Streng van het onderzoeksbureau GfK en Bert Groen van Zo Schoon. De derde en laatste interessante keynote maken wij snel bekend op onze website, houd dit dus goed in de gaten.

Meld je aan voor volgend jaar
Dit event is exclusief voor hosts, voorzitters en deelnemende experts van het onderzoeksjaar. Wil jij deze events volgend jaar ook bijwonen, een actieve inhoudelijke bijdrage leveren en je netwerk uitbreiden? Meld je dan snel aan als expert.