Twinkle | Digital Commerce

Leden netwerklunch & Algemene Ledenvergadering

2023-06-28
1120630
  • [nieuws]
  • 0:55

Voor Thuiswinkel.org is de tweede Algemene Ledenvergadering van 2023 weer een mooie kans om kennis, inspiratie en informatie op te doen. Op donderdag 6 juli organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering daarom in combinatie met een netwerklunch exclusief voor onze leden. Wil jij hier bij zijn en tijdens deze middag in contact komen met andere leden en leren van een interessante keynotespreker? Meld je dan snel aan.

Programma

De Netwerklunch & Algemene Ledenvergadering vindt plaats in Stadion de Galgenwaard in Utrecht. We ontvangen onze leden vanaf 12:30, waarna Algemeen directeur van Thuiswinkel.org, Marlene ten Ham, de middag opent. Daarna volgt een keynotespreker, wiens naam wij op onze website bekend maken. Na de keynotespreker vindt een netwerklunch plaatst, waar ruim tijd is om elkaar te spreken. In het laatste uur van het programma zal de Algemene Ledenvergadering plaats gaan vinden.

Save the date!

Wil jij het Thuiswinkel.org netwerk- en inspiratiemiddag op 6 juli niet missen? Houd dan 6 juli van 12:30 uur – 16:00 uur vrij in jouw agenda. Het evenement is uitsluitend toegankelijk voor Thuiswinkel.org leden (maximaal twee personen per bedrijf). Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Meld je aan door te mailen naar events@thuiswinkel.org.