Twinkle | Digital Commerce

Meld je aan voor de E-commercepoort

2023-05-03
1120630
  • [events]
  • 1:16

Tijdens de eerste editie van de E-commercepoort werd geconcludeerd dat wij bij Thuiswinkel.org de urgentie voelen om met verduurzaming bezig te zijn. We willen naar een volledig duurzame e-commercesector gaan en dat vraagt om een verregaande samenwerking met ketenpartners en concurrenten, maar ook met beleidsmakers en politici. Thuiswinkel.org ziet het als haar rol om die samenwerking vorm te geven.

Op donderdag 11 mei in Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag vindt alweer de tweede editie van de E-commercepoort plaats. Tijdens de E-commercepoort gaan we in gesprek met politici, beleidsmakers en experts over de kansen en uitdagingen hoe we als sector vanuit transparantie kunnen communiceren over duurzaamheid naar de consument. Hierbij staan we uitgebreid stil bij wat we concreet moeten doen om duurzame consumptie te stimuleren, hoe greenwashing en greenhushing te voorkomen, en we bespreken wat nodig is van de politiek.

Het programma bestaat uit een keynote en wordt daarna gevolgd door een paneldiscussie van drie kwartier onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt. Met een panel gaan we in op de bijdrage die de e-commerce kan leveren om duurzaam te communiceren en ook welke uitdaging de sector tegenkomt. Onder meer Tweede kamerlid Erik Haverkort van de VVD zal in het panel zitten. Na afl oop kan het gesprek voortgezet worden tijdens de borrel. Ben je benieuwd welke namen nog meer op het programma staan? Bekijk dan onze website.

Wil je de onderwerpen die tijdens dit event worden besproken ook niet missen? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze tweede editie en ik hoop ook jou te zien op donderdag 11 mei. Meld je snel aan via: www.thuiswinkel.org/webshops/agenda/e-commercepoort-11-mei-2023/.


Martijn Hos
Public- & Legal Affairs Thuiswinkel.org