Twinkle | Digital Commerce

Leveren van duurzame en robuuste borrelplanken

2022-12-14
1120630
  • [interview]
  • 1:08

Oowk.nl dat drie jaar geleden ontstaan is levert duurzame en robuuste borrelplanken. We spreken met Dennis van Laar, oprichter van Oowk.nl, over de uitdagingen van de webshop en over het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org.

Borrelplanken van een hoge kwaliteit

Bij Oowk borrelplanken kan je terecht voor diverse borrelplanken van een hoge kwaliteit. “Voor ons staat de kwaliteit van het geleverde werk voorop. De robuuste en duurzame eikenplanken gaan dan ook de rest van je leven mee. Door te graveren met Trotec lasermachine, ook wel de Ferrari onder de lasermachines genoemd, gaat ook de lasergravering er niet meer uit. De kwaliteit van onze planken is echt van onderscheidende waarde en staat voor levenslang plezier”, aldus Dennis.

Naast het leveren van borrelplanken aan bedrijven, richt het bedrijf zich ook op de consument. “We willen de consument voorzien van het gehele pakket. We leveren niet alleen maar de borrelplank, maar ook de hapjes erbij”, vertelt Dennis. Het bereiken van de consument is nog niet altijd even makkelijk geeft Dennis aan: “Mensen moeten je kunnen vinden. We proberen naamsbekendheid te vergroten, via o.a. social media. Dat gaat gelukkig steeds beter!”

Lidmaatschap bij Thuiswinkel.org

De voornaamste reden om lid te zijn van Thuiswinkel.org is voor Oowk om een stukje consumentenvertrouwen te winnen. “Het Thuiswinkel Waarborg logo wordt door veel consumenten herkend en is belangrijk voor onze klanten. Met het Thuiswinkel Waarborg logo op onze site geven we de consument een stukje zekerheid”, aldus Dennis.

Lees het hele interview online via www.thuiswinkel.org/Oowk.nl.