Twinkle | Digital Commerce

HelloFresh lanceert Green Chef in Nederland

2022-08-23
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Maaltijdbox aanbieder HelloFresh lanceert Green Chef in Nederland, een maaltijdbox samengesteld door gecertificeerde diëtisten. Daarmee wil het bedrijf consumenten bereiken die gezonder willen leven of hulp zoeken om gezonde eetgewoonten vast te houden.

Green Chef werd begin 2018 overgenomen door HelloFresh in de VS, daar is het volgens het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest succesvolle maaltijdboxen. In 2021 werd Green Chef al uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk. Nederland is de tweede marktuitbreiding buiten de VS.

‘We zijn erg enthousiast om Green Chef in Nederland te introduceren na het succes van het merk in de Verenigde staten en het Verenigd Koninkrijk’, meldt Pauwel Wiertsema, ceo van HelloFresh Benelux. ‘Als bedrijf bevinden we ons in een periode van sterke groei en het is noodzakelijk dat we ons aanbod blijven diversifiëren om nieuwe en aantrekkelijke keuzes aan te bieden aan zowel ons huidige klantenbestand als aan diegene die we tot nu toe nog niet aanspreken.’

Green Chef biedt zes verschillende menuvoorkeuren aan om tegemoet te komen aan diverse levensstijlen en dieetvoorkeuren zoals vegan, vegetarisch, pescotarisch, flexitarisch, koolhydraatarm en keto.