Twinkle | Digital Commerce

Omoda voegt kinderkleding toe aan assortiment

2022-08-23
1000563
  • [nieuws]
  • 1:10

Omoda biedt vanaf nu ook kinderkleding aan in de webshop. De retailer verraste een jaar geleden door dames- en herenkleding toe te voegen aan het assortiment; nu wordt het aanbod nog verder uitgebreid.

De collectie bestaat uit een brede selectie van merken, waaronder zowel bekende, grote en premiummerken als kleinere niche-merken. Voor de kinderkleding zet Omoda de lijn voort die de webshop eerder is ingeslagen toen dames- en herenkleding werd toegevoegd. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor stylingsinspiratie en persoonlijk advies op maat. Ieder item wordt op minimaal twee manieren gestyled in verschillende combinaties om de klant te inspireren hoe het te dragen.

Van baby tot puber

Met de toevoeging van kinderkleding is er wat te vinden van de kleinste babymaat, maat 46, tot de grootste kinderkledingmaat 176. Van baby, tot puber, aldus ceo Jan Baan. ‘Vorig jaar voegden we dames- en herenkleding toe aan onze collectie, maar zonder kinderkleding voelde het nog niet compleet. Ook voor kinderen willen we complete outfits bieden. Omoda is de plek waar je van top tot teen supermakkelijk gestylde looks kunt shoppen. Nu we ook kinderkleding in de collectie hebben, is Omoda de fashion store met complete outfits voor iedereen - van baby's tot volwassenen.’

Een uitgebreid interview met Jan Baan lees je in het septembernummer van Twinkle, dat op 6 september verschijnt.