Twinkle | Digital Commerce

YourSurprise breidt nieuw onderkomen sneller uit dan verwacht

2021-01-22
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

Cadeauwebshop YourSurprise heeft deze maand de eerste hand gelegd aan de uitbreiding van de ‘YourSurprise Campus’. Het complex waar kantoren, productie en de logistiek van de nummer 125 van de Twinkle100 zijn gevestigd.

Ongeveer een jaar geleden opende de webshop zijn nieuwe onderkomen van 5880 vierkante meter. Met het plan om na een jaar of vier weer uit te breiden. Maar doordat het bij de webshop de afgelopen tijd drukker was dan verwacht en het bedrijf die groei ook denkt door te kunnen zetten, moesten de uitbreidingsplannen al eerder uit de kast worden gehaald. Zo laat het bedrijf desgevraagd weten: ‘In de Kerstperiode van 2020 maakten we bijna twee keer zoveel cadeaus als in 2019. De vraag was nog iets groter, maar met de productiecapaciteit van het huidige pand zaten we aan ons plafond.’

De afgelopen periode werden kantoorplekken in het pand gebruikt om extra productiecapaciteit te genereren en voorraad moest extern worden opgeslagen. Door nog eens 5140 vierkante meter aan opslag en werkruimte toe te voegen aan het pand denkt YourSurprise de groei beter aan te kunnen. Naar verwachting wordt de uitbreiding van het pand vanaf deze zomer in gebruik genomen.

Lees hier een sfeerverslag van de opening van de YourSurprise Campus, een jaar geleden.