Twinkle | Digital Commerce

Test met click & collect bij Aldi UK

2020-09-15
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Aldi UK is gestart met een proef waarbij het gebruik maakt van click & collect. De service is vooralsnog alleen beschikbaar voor personeel, maar de supermarkt verwacht het de komende weken beschikbaar te maken voor klanten.

Momenteel kunnen werknemers van een aantal filialen in de Midlands online kiezen uit het volledige assortiment en hun boodschappen vervolgens contactloos ophalen in een vooraf gekozen tijdslot. De supermarkt geeft aan de proef in de ‘nabije toekomst’ uit te willen breiden naar klanten en andere winkels in het land.

Giles Hurley, ceo van Aldi UK en Ierland, vertelt in een persbericht: ‘Dit is een andere manier waarop we innoveren om ervoor te zorgen dat we onze bestaande klanten het beste van dienst zijn. Daarnaast maken we de producten en lage prijzen van Aldi beschikbaar voor nog meer mensen.’

Aldi is ook bezig met een test voor een snelle bezorgservice in de East Midlands, Londen, Cambridge en Greater Manchester. Klanten kunnen kiezen uit 300 Aldi-producten die in slechts 30 minuten thuis bezorgd worden. Voor deze service werkt de supermarkt samen met maaltijdbezorger Deliveroo.