Twinkle | Digital Commerce

Aldi UK breidt samenwerking uit met Deliveroo

2020-07-15
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Supermarktketen Aldi breidt in het Verenigd Koninkrijk de samenwerking uit met Deliveroo. Er worden elf winkels toegevoegd aan de bezorgdienst.

Met de uitbreiding wordt het aantal supermarkten dat meewerkt meer dan verdubbeld. Er zijn vijf supermarkten toegevoegd in Londen en de service lanceert ook voor het eerst in Manchester en Cambridge. Aldi startte de test met Deliveroo in mei met acht winkels, in juni volgde nog een supermarkt in Camden.

Klanten die binnen vijf kilometer van één van de 20 winkels wonen hebben nu de mogelijkheid om 200 essentiële boodschappen online te bestellen. Binnen dertig minuten hebben ze hun bestelling in huis.

Richard Thornton, communications director bij Aldi UK, vertelt in een persbericht: ‘Ondanks het feit dat veel lockdown-beperkingen worden opgeheven, zijn we ons ervan bewust dat er nog steeds veel mensen zijn die binnen blijven en graag bij Aldi willen winkelen, maar dat niet kunnen.’

Als de nieuw toegevoegde winkels succesvol zijn, is er een mogelijkheid dat Deliveroo en Aldi UK hun samenwerking verder uitbreiden naar andere steden in het Verenigd Koninkrijk voor het einde van het jaar