Twinkle | Digital Commerce

Retouren verkooppartners bol.com binnenkort ook via Albert Heijn

2019-07-22
1000562
  • 0:55

Consumenten die bestellingen van verkooppartners van bol.com willen terugsturen, kunnen dat in de loop van het jaar ook via Albert Heijn doen.

Dat meldde Erik-Jan Quik, director netwerk & groei bij bol.com onlangs op het event Emerce Retail. Het blijkt dat klanten van de Twinkle100-aanvoerder het niet prettig vinden dat ze deze retouren nog niet bij Albert Heijn kunnen inleveren. Daarnaast is het voor bol.com een manier om de partnerdiensten op gelijke hoogte te brengen, aldus Emerce. Bol.com zit middenin een transformatie van webwinkel naar platform. Zo hebben de 23.000 partners sinds kort meer mogelijkheden met het nieuwe ‘Partnerplatform’.

Het is nog niet duidelijk wanneer dit wordt doorgevoerd. Consumenten kunnen sinds jaren bij bol.com-afhaalpunten bol.com pakketjes ophalen en terugsturen, maar dus nog niet van de verkooppartners. Ook is het sinds kort mogelijk om met een account bij zowel Albert Heijn als bol.com in te loggen. Onlangs gaf het bedrijf aan ook bij Delhaize in België afhaalpunten te plaatsen.

Meer over het platform bol.com lees je in Twinkle 3, die deze week is uitgekomen.