Twinkle | Digital Commerce

Nog een week inschrijven voor de Shopping Awards

2019-01-24
1000562
  • [events]
  • 1:12

De inschrijftermijn voor de Shopping Awards is met een week verlengd. Online verkopers kunnen zich nog tot en met donderdag 31 januari aanmelden om een gooi te doen naar de prestigieuze prijzen.

Volgens de organisatie geven veel ondernemingen aan deel te willen nemen, maar dat nog nader te willen overwegen  - NB er is een keuzehulp - of de tijd nog niet te hebben gevonden om zich te registeren.

Deze en andere bedrijven hebben nu nog een week om zich aan te melden. Overigens hebben vakprijsdeelnemers daarna nog twee dagen om hun motivatie in te dienen (uiterlijk op zaterdag 2 februari).

Publieksprijzen

Bedrijven die maximaal 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken, kunnen zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS. Partijen met een omzet die hoger dan die grens ligt, komen in aanmerking voor deelname aan de Publieksprijzen XL en/of de vakprijzen.

Winnaars

Tijdens de afgelopen editie sleepten wehkamp, de Bijenkorf, Picnic, Coolblue, InShared en Corendon een vakprijs in de wacht. Op basis van onafhankelijk klantonderzoek kregen onder meer De Online Drogist, vanHaren, Wijnvoordeel en zooplus een Publieksprijs XL overhandigd. Otrium won de Beste Starter Award, de titel 'Beste Winkel van Nederland' ging in maart naar bol.com.

Lees ook: 'Shopping Awards: meer dan een prijs' (Twinkle 5-2018)