Twinkle | Digital Commerce

Tien (r)e-tailers winnen Publieksprijs XL

2018-03-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:07

TUI, Wijnvoordeel.nl, Coolblue en diverse andere bedrijven zijn vanavond tijdens het Shopping Awards Gala in Noordwijk gekroond tot publieksprijswinnaar XL.

Op basis van reviews kwamen zij als beste uit de bus. In een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door SAMR, spraken klanten van webwinkels en het eigen klantenpanel op diverse punten hun oordeel uit. Uit die onderzoeksresultaten vloeide de eindscore voort; winnaars lieten, elk in hun eigen branche, twee genomineerden achter zich.

De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XL 2018 zijn:

Computer, Hard- & Software
123inkt.nl

Elektronica & Telecom
Coolblue

Eten & Drinken
Wijnvoordeel

Financiële diensten
InShared

Huis & Tuin
zooplus

Mode
Steps

Persoonlijke verzorging
De Online Drogist

Schoenen
vanHaren

Vakanties & Reistickets
TUI

Warenhuizen
bol.com123inkt.nl, Coolblue en Wijnvoordeel.nl wonnen tijdens de vorige editie van de Shopping Awards ook een Publieksprijs XL. Voor de onderscheiding kwamen retailers met een online activiteit en een jaaromzet van 4 miljoen euro of meer in aanmerking.

Uitreiking

Later vanavond worden eveneens zes Vakprijzen, de Intershop B2B Award, de DHL Game Changer Award en de Beslist.nl Beste Winkel van Nederland Award uitgereikt in Huis ter Duin. Ook maakt presentator Dennis Weening de Lightspeed Ecommerce50 bekend; de top-10 werd in alfabetische volgorde al onthuld tijdens het Shopping Awards Event op 8 maart.

In ons dossier lees je meer over prijswinnaars, genomineerden en uitreiking van de Shopping Awards 2018.