Twinkle | Digital Commerce

Bol.com uitgeroepen tot Beslist.nl Beste Winkel 2018

2018-03-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:06

Bol.com mag zich de beste winkel van Nederland noemen. Het bedrijf won vanavond de overall prijs tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin, gepresenteerd door Dennis Weening.

‘Beslist.nl Beste Winkel 2018’, staat er op de meest prestigieuze Shopping Award die vanavond werd uitgereikt. De voorzitters van de verschillende vakjury’s, die publieksbeoordelingen meenamen in hun besluitvorming, wezen bol.com aan als winnaar.

Het bedrijf maakt de claim ‘De winkel van ons allemaal’ waar, stelt het keurkorps, mede dankzij de succesvolle marktplaatsstrategie. Het aanbod is breed en diep, de (mobiele) functionaliteit goed en de klanttevredenheid bewezen hoog. Bol.com maakt werk van personalisatie en weet shoppers knap te heractiveren. Bovendien geeft het bedrijf blijk van een intrinsieke vernieuwingsdrang.

Het is de eerste keer dat de Beslist.nl Beste Winkel Award werd uitgereikt; de voorgaande edities van de Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) kenden een hoofdonderscheiding voor de beste webwinkel van Nederland. Die award schreef Coolblue vorig jaar op zijn naam, bol.com in 2016.

Meer over de winnaar lees je in het komende nummer van Twinkle.

In ons online dossier lees je meer over prijswinnaars, genomineerden en uitreiking van de Shopping Awards 2018.