Twinkle | Digital Commerce

1DayFly.com op zwart

2019-01-24
1000800
  • [nieuws]
  • 1:07

Aanbiedingensite 1DayFly.com zegt surseance van betaling aan te zullen vragen. ‘Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.’ Bestellen kan niet meer.

De website bestaat slechts nog uit de mededeling dat 1DayFly.com niet langer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen en ‘een dezer dagen’ surseance van betaling zal aanvragen. Of de Twinkle100-speler inmiddels heeft gedaan, is onduidelijk.

Zo snel mogelijk voortzetten

Verder uit het bericht: ‘Wij doen er alles aan om een partij te vinden die de onderneming wil overnemen en de website zo snel mogelijk wil voortzetten. Indien u gedupeerd bent willen we u vragen dit te mailen naar support@1dayfly.com. Wij doen onze uiterste best de schade voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken. Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.’

'Technisch probleem'

De telefoon wordt niet meer opgenomen en 1DayFly.com heeft zijn accounts op Facebook en Twitter verwijderd, merkte Tweakers op. Publishers uit het netwerk van Awin kregen gisteren de mededeling dat het bedrijf kampt met een ‘technisch probleem’. De affiliateprogramma’s voor 1DayFly.com gingen in december al on hold.

Miljoenenbedrijf

1DayFly.com is gevestigd in Den Haag. Het bedrijf werd opgericht door Roderick Voerman, die ook de directie voert. Volgens zijn eigen opgave voor de laatste Twinkle100 kwam de omzet in 2017 uit op 8.570.000 euro. Daarmee bezet 1DayFly.com plek 180 op de lijst.