Twinkle | Digital Commerce

Recepten 24Kitchen binnenkort online bij Plus

2018-06-06
1280720
  • [nieuws]
  • 0:57

De samenwerking tussen supermarktketen Plus en 24Kitchen krijgt binnenkort handen en voeten: recepten van het tv-station annex kookplatform krijgen een plek op de site van de supermarktketen.

Dat vertelde e-commerce manager Tamara Smith Zonneveld op Food & E-commerce. ‘Daarmee gaat onze receptendatabase binnen een maand fenomenaal groeien, waarmee we onze belofte (“Goed eten. Daar houden we van.”, red.) kracht bijzetten. Op verschillende devices.’

Online klanten van de coöperatieve keten kunnen straks ingrediënten van 24Kitchen-recepten direct in hun virtuele winkelmandje stoppen en bestellen.

Plus staat voor de overgang naar een responsive website, die komende zomer wordt gelanceerd. De keten boekt ongeveer 2 procent van zijn omzet online, een percentage dat Smith Zonneveld graag wil verdubbelen ‘om bij te blijven bij het gemiddelde in de markt’.

Maar bij Plus’ webactiviteiten zijn online orders geen doel op zich: ‘E-commerce is een schil om onze winkels heen, geen eindstation’, aldus de digitale voorvrouw. ‘Online gaat over kopen, maar ook over oriënteren.’

Lees ook:
* GfK: ‘Vaakst gekochte boodschappen online nog niet populair’ (5 juni 2018)
* Bol.com brengt Bespaar Continu naar het web (5 juni 2018)