Twinkle | Digital Commerce

Retailmedia Albert Heijn straks ook op bezorgbussen

2024-07-15
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Albert Heijn heeft weer een nieuwe batch aan vernieuwingen op retailmedia gebied aangekondigd. Eén daarvan is dat binnenkort de eerste AH bezorgbus met advertentie rond zal rijden in Nederland.

Dat werd onlangs aangekondigd op een evenement van de supermarkt dat in het teken stond van retailmedia. Nieuw is ook dat er vanaf nu video-advertenties mogelijk zijn op ah.nl en in de app van Albert Heijn. Ook is er een offsite display-propositie met targeting mogelijkheden gelanceerd.

'Betere proposities en inzichten'

‘Retail Media Services gaat weer een nieuwe en mooie fase in’, stelt Head of media services Rolf Oosterhoff. ‘We kunnen onze adverteerders steeds betere proposities en inzichten bieden. Hierdoor kunnen ze hun doelgroep nog beter en sneller bereiken, merken sterker maken en sales stimuleren. De markt voor retail media én de mogelijkheden groeien hard.’

Albert Heijn liet eerder dit jaar tijdens Retail Media Day in Utrecht al weten dat retailmedia de komende periode veel toegankelijker zullen worden voor adverteerders en media. De innovaties die nu worden aangekondigd sluiten daarop aan.