Twinkle | Digital Commerce

Cavallaro Napoli introduceert productvideo’s

2017-10-26
1000562
  • 0:56

Cavallaro Napoli heeft een videotool toegevoegd aan de productpagina’s van zijn webshop. Mannen kunnen nu niet alleen aan de modelfoto’s zien hoe een overhemd of colbert staat, maar ook op bewegend beeld zien hoe een item valt.

Het van oorsprong Utrechtse bedrijf introduceert de video direct in meerdere categorieën voor mannen, van truien tot broeken. Ook voor een aantal artikelen in de damesafdeling heeft Cavallaro Napoli een video gemaakt.

Concurrerende online markt

Het merk opereert met zeventien fysieke winkels en vierhonderd verkooppunten in een markt waar concurrent Suitsupply online erg populair is. Deze lente kwam daar het Amerikaanse My Suit bij, dat heel anders zegt te werken. ‘Eigenlijk hebben we Suitsupply nooit als concurrent beschouwd omdat hun concept heel anders is, maar ik begrijp wel dat mensen ons vergelijken omdat beide bedrijven pakken verkopen’, zei Paul Lee, verantwoordelijke voor de lancering in Nederland, destijds.

Voetballers

Cavallaro Napoli kwam deze zomer in het nieuws met een prestigieuze order. Het bedrijf kleedt de technische staf en het managementteam van de Britse voetbalclub Arsenal in de komende twee jaar.