Twinkle | Digital Commerce

Shopping Awards: kanshebbers voor 23 maart

2017-05-28
1481833
  • [nieuws]
  • 2:17

GoCustomized, G-Star en vidaXL maken op 23 maart kans op de DHL Shopping Award Cross-border tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XL in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Ook zijn de nominaties van de Excellence Awards bekend.

Tijdens de gala-avond reikt host Jan Joost van Gangelen verschillende vakprijzen uit aan retailers met een online activiteit en een omzet van 4 miljoen of meer. De zes Excellence Awards belonen 'de algemene kwaliteit van de online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online- en offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die de retailer het afgelopen jaar heeft gezet'.

De genomineerden voor de Excellence Awards zijn:

Worldline Beste Webwinkel
Belsimpel                         
Bol.com                            
Coolblue                          
De Bijenkorf                    

Kieskeurig.nl Consumer Electronics      
Bol.com                            
Coolblue                          
Expert                                   

Fashion & Lifestyle       
Kleertjes.com                  
Omoda Schoenen         
VanHaren Schoenen     

Financiële Dienstverlening        
Independer.nl                 
Inshared                          
Knab                         

Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging       
AH.nl                                
Bol.com                            
Picnic                                

Travel  
NS Internationaal           
Transavia                
TUI Nederland                

Publieksprijzen XL, Game Changer, E-commerce50
Over een week worden ook de Publieksprijzen XL - die genomineerden vind je hier - en de Shopping Award Game Changer, de prijs voor het meest innovatieve initiatief dat in 2016 de Nederlandse e-commerce markt heeft verrijkt, uitgereikt. Daarnaast krijgt de Lightspeed E-commerce50, de lijst met de vijftig snelst groeiende webwinkels van ons land, aandacht.

Shopping Awards XS
De winnaars van de Shopping Awards XS, voor retailers met een online activiteit en een omzet tot 4 miljoen euro, werden op 9 maart in het zonnetje gezet. Er werden, naast de ING Startersawards, dertien prijzen vergeven.