Twinkle | Digital Commerce

Inboedel winkels Neckermann.com onder de hamer

2017-05-28
23651330
  • [nieuws]
  • 0:59

De inboedel van het failliete Neckermann.com Retail ligt sinds vandaag onder de hamer bij BVA Auctions. Het gaat om het assortiment van de fysieke winkels van het bedrijf, dat als Neckermann.com online nog operationeel is.

Readen Holding verloor in december twee van zijn BV’s; naast Neckermann.com Retail BV ging ook Readen BV kopje onder. De fysieke winkels moesten een nieuwe identiteit geven aan Neckermann.com, dat in 2014 na een faillissement opnieuw in de markt werd gezet als online retailer mét (in totaal veertig geplande) vestigingen.

Assortiment onder de hamer
Nu staan de artikelen uit een aantal van de bestaande winkels - een deel waren overgenomen filialen van Kijkshop - op Bva-auctions.com. Het gaat onder andere om reisartikelen, multimedia-items, huishoudelijke artikelen en huisdierproducten.

Webwinkel in de uitverkoop
Hoe het gaat met Neckermann.com Webshop BV, waar het nog opererende online kanaal onder valt, wilde Readen Holding zich eerder tegenover Twinkle niet uitlaten. Opvallend is dat op dit moment alle artikelen op de website in de uitverkoop zijn. Readen Holding was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.