Twinkle | Digital Commerce

Parfumerie.nl breidt uit naar België

2017-05-27
180101
  • 1:11

Parfumerie.nl breidt zijn diensten uit naar België om een plek te verwerven op de bestaande parfumeriemarkt in het land. De website Parfumerie.be krijgt hetzelfde assortiment als zijn Nederlandse moeder.

‘Ons groeiend aantal klanten in Nederland heeft ons doen besluiten om de Belgische markt te betreden met een aparte afdeling en domeinnaam’, vertelt Hugo de Groot van Parfumerie.nl over de reden achter het openen van een Belgische webshop.’ Met een eigen domeinnaam, een lokaal Belgisch klantenservicenummer en binnenkort ook een Becommerce-label proberen wij meer vertrouwen te wekken bij de Belgische online koper.’

Next day delivery
In de webshop zijn zo’n vierduizend verschillende soorten parfums te koop. Daarnaast biedt Parfumerie.be onze zuiderburen diverse soorten badproducten, deodorants, after shaves, douchegels en zepen. Deze producten worden vanuit het magazijn in Amsterdam binnen één dag bij de klant geleverd.

De Groot: ‘We werken op dit moment vanuit Nederland met DPD Pakketdienst samen om de bestellingen bij onze Belgische klanten te bezorgen. Ook starten we binnenkort een samenwerking met Kiala als vervoerder. In 2015 evalueren we of we moeten gaan leveren vanuit een apart magazijn in België.’ Belgische consumenten kunnen momenteel hun bestellingen ook ophalen bij een Kiala Punt.

Fysieke shop
Parfumerie.nl heeft naast de webshop twee fysieke vestigingen aan de Zeedijk en Damstraat in Amsterdam. Het bedrijf heeft geen plannen om een stenen winkel in België te openen.