Twinkle | Digital Commerce

Gratis webwinkel Honneponnen.nl live

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Honneponnen.nl, winnaar van de actie ‘Win een Webwinkel’, is vandaag tijdens de E-commerce Dagen live gegaan en heeft zijn eerste bestelling ontvangen. Deze eerste order - een choco snuif - werd geplaatst door Marieke Verdonk, hoofdredacteur van Twinkle.

Afgelopen maandag is Honneponnen.nl uitgeroepen tot winnaar van de actie ‘Win een Webwinkel’. De vier initiatiefneemsters van deze site lieten hiermee de andere inschrijvingen en genomineerden achter zich. Sinds de bekendmaking is er hard gewerkt om Honneponnen.nl binnen een aantal dagen te ontwikkelen en te lanceren. De betrokken partners die deze snelle realisatie mogelijk hebben gemaakt zijn mijnWinkel, Copernica, Thuiswinkel.org, Ogone, Rabobank, ICTRecht, Marktplaats, HostingXS, BBP, StudioJa en TNT Post Pakketservice. Gezamenlijk hebben zij voor 20.000 euro aan producten en diensten beschikbaar gesteld.

Sylvia Beerens, een van de vier oprichters van de webshop: ‘We waren alle vier enthousiast om een webshop te beginnen en zijn na lang brainstormen op Honneponnen.nl uitgekomen. Een paar weken terug hadden we het plan helemaal klaar en wilden we met het ontwerp van de site gaan beginnen. Maar toen las ik over deze actie en heb ik ons opgegeven, met de hoop het natuurlijk te winnen. Deze timing was voor ons dus perfect.’