Twinkle | Digital Commerce

Gifts By Beel verwerkt eerste order in gratis webwinkel

2017-09-06
480396
  • [nieuws]
  • 0:58

Belia van der Giessen heeft haar eerste order binnen. Op de Affiliate Dag bestelde Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk vanmiddag een zogenoemd Port-Vogelhuis bij Giftsbybeel.nl. De gratis webwinkel werd in de afgelopen weken gebouwd.

Vorige winnaars als Scheidsrechtershop.nl, Pantyfashion.nl en Honneponnen.nl plukken nog altijd de vruchten van hun vliegende start als webwinkelier. Op de afgelopen E-commerce Dagen kwam Van der Giessen als beste uit de bus bij de competitie Win een Webwinkel.

Partners
De jury vond Van der Giessens idee voor een giftshop met een geavanceerde cadeauzoekmachine zeer goed uitgewerkt. Daarmee zou het ook haalbaar zijn om de webwinkel in enkele weken op te tuigen. Partners mijnWinkel, Deunkheebing.nl, Ogone, Rabobank, PostNL, Robin, Copernica, Marktplaats, HostingXS, Internet123.nl, ICTRecht, Thuiswinkel.org en Twinkle stelden samen voor tienduizenden euro’s aan producten en diensten beschikbaar.

Fysieke retailambities
Belia van der Giessen blogt over de vorderingen met Gifts By Beel. In Twinkle 5-2012, die vorige week verscheen, vindt u een interview met Van der Giessen (pagina 10). Daarin vertelt ze onder meer over haar fysieke retailambities.