Twinkle | Digital Commerce

Cheaptickets.nl biedt complete vliegvakanties aan

2017-05-27
170129
  • [nieuws]
  • 1:01

Met een vandaag begonnen campagne op radio en tv promoot Cheaptickets.nl de complete vliegvakanties die het voortaan aanbiedt. Het volledige aanbod van de grote Nederlandse touroperators is te vergelijken en te boeken bij de online-ticketaanbieder.

Behalve voor vliegtickets, hotelovernachtingen en huurauto's kunnen reizigers vanaf dit jaar ook voor complete vliegvakanties terecht op Cheaptickets.nl. Bij de nummer 14 uit de Twinkle100 kunnen ze accommodaties kiezen en vervolgens vertrekdata, reisduur en luchthavens selecteren. Wie boekt, verlaat Cheaptickets.nl niet.

Commissie
De reissite krijgt een commissie voor iedere boeking die het realiseert voor de participerende grote touroperators, waaronder Holland International, Oad Reizen, Neckermann en Sudtours. Lieke Fransen, marketeer van Cheaptickets.nl in een reactie: 'We fungeren feitelijk als reisbureau. Een boeking komt terecht in het systeem van de betreffende operator, maar wij handelen de factuur, de betaling en het verstrekken van de reisbescheiden af.'

Cheapticketsbusiness.nl
Cheaptickets.nl noemt de uitbreiding van de dienstverlening een 'logische vervolgstap' in de ontwikkeling van het bedrijf. De vólgende stap is de officiële lancering van de nieuwe zakelijke website Cheapticketsbusiness.nl, laat Fransen zich ontvallen. 'Op die site bieden we extra opties en functionaliteiten om de zakelijke reiziger optimaal te kunnen bedienen', aldus de marketeer.