Twinkle | Digital Commerce

Amazon lanceert nicheshop rond inauguratie Obama

2017-05-27
  • [nieuws]
  • 0:59

Amazon.com heeft een webshop geopend die geheel in het steken staat van de aanstaande inauguratie van Barck Obama als Amerikaans president. Tot het aanbod behoren onder meer een patriottistische koffieset en een manshoge Obama op bordkarton.

In de aanloop naar 20 januari kunnen webshoppers ook op Amazon.com/inauguration terecht om een fotocamera te kopen waarmee ze de inauguratierede op locatie vast te leggen, of een breedbeeldtelevisie om het evenement thuis optimaal te kunnen volgen. Verder zijn alle benodigdheden voor een heuse inauguration party en een aantal boeken over de presidentiële historie van de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Optimaal voorbereiden
Amazon-woordvoerder Craig Berman zegt dat de nicheshop de Amerikanen wil helpen zich optimaal voor te bereiden op de dag van de inauguratie: 'Er zullen veel mensen in participeren, of ze nu zelf bij de inauguratie aanwezig zijn of deze thuis volgen.'

Barack Obama Forum
Amazon.com's microsite is ook voorzien van een Barack Obama Forum, waar gedachten over de aanstaande president kunnen worden uitgewisseld.

Kadoshop.nl en Kadoshop.be
Gisteren maakte het Nederlandse bedrijf Badge Direct bekend Barack Obama-merchandise exclusief aan te bieden in Nederland en België. De artikelen zijn verkijgbaar in de webshops Kadoshop.nl en Kadoshop.be.