Twinkle | Digital Commerce

Bookit mikt met Bungalowtrips.nl op senioren

2017-05-26
171131
  • 1:01

Bookit heeft een nieuwe reissite gelanceerd die is gericht op de groeiende groep senioren met veel vrije tijd en een goed gevulde portemonnee.

Bungalowtrips.nl biedt volgens de initiafnemers 'de flexibiliteit van een hotel en de privacy van een bungalow'. Bezoekers kunnen er een bungalow boeken met een begin- en einddatum naar keuze. Dat houdt in dat ze niet gebonden zijn aan gangbare vaste verblijfsperioden, die vaak alleen op maandagen of vrijdagen beginnen. Wel dienen ze, afhankelijk van het vakantiepark in kwestie, minimaal twee of drie nachten te blijven.

De nieuwe site biedt senioren, die veelal niet gebonden zijn aan weekenden en schoolvakanties, de kans om er even tussenuit te gaan wanneer zij willen. Op de website worden all-in prijzen getoond, op basis van twee personen. Behalve parken in Nederland zijn er ook parken in België en Duitsland via Bungalowtrips.nl te boeken. Gasten kunnen steeds kiezen uit vijf arrangementen: comfort, nordic walking, golf, culinair en fietsen.

Volgens Bookit, het bedrijf achter het succesvolle Weekendjeweg.nl en andere sites voor weekendjes weg of korte vakanties, is Bungalowtrips.nl de eerste overkoepelende site voor bungalowparken met dit concept. 'Ideaal voor senioren', stelt commercieel directeur Ed Trentelman. 'Andere groepen die baat hebben bij deze website zijn bijvoorbeeld winkeliers en zelfstandige ondernemers.'