Twinkle | Digital Commerce

Paypal sluit zich aan bij Thuiswinkel.org

2017-05-26
170130
  • 0:48

Paypal, het dochterbedrijf van eBay, is business partner geworden van de branchevereniging voor thuis- en webwinkels Thuiswinkel.org. De toetreding van Paypal is belangrijk voor de uitwisseling van kennis en informatie, vindt Thuiswinkel.org-directeur Wijnand Jongen.

Voor Dennis van Allemeersch, directeur van Paypal Benelux, is de samenwerking met Thuiswinkel.org een logische stap "gezien onze recente activiteiten en strategische ambities". Het business-partnerprogramma is bedoeld voor toeleveranciers en dienstverleners van bedrijven.

Ook Jongen is verheugd over de samenwerking met Paypal. 'De kennis en ervaring die een organisatie als Paypal met zich meebrengt is van essentieel belang omdat de uitwisseling van kennis en ervaring één van onze voornaamste doelstellingen is', zo laat de branchevereniging weten.

'De mogelijkheid om met Paypal zowel nationaal als internationaal online betalingen te verrichten, maakt dat Paypal van toegevoegde waarde is voor de Nederlandse online betaalmarkt', reageert Jongen.