Twinkle | Digital Commerce

Mollie sluit achterafbetaaldienst Riverty aan

2024-07-03
1120630
  • [partnernieuws]
  • 0:53

Klanten van Mollie hebben vanaf vandaag de optie om de eindgebruiker met Riverty achteraf te laten betalen. De achterafbetaaldienst is toegevoegd als betaalmethode in Mollie.

Riverty is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten van Mollie in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Met de samenwerking breidt Mollie zijn aanbod van Buy Now, Pay Later (BNPL) betaalmethoden verder uit. In totaal biedt Mollie momenteel ruim dertig verschillende betaalmethoden. De nieuwe toevoeging is voor klanten met enkele klikken te activeren in hun dashboard.

Erkende BNPL-methode

Koen Köppen, CEO van Mollie: ‘Riverty biedt een erkende BNPL-methode en het bedrijf richt zich met name op de Europese markt. Bij Mollie hebben we dezelfde focus, waardoor onze ambities goed bij elkaar passen. Vorig jaar hebben we grote stappen gezet om ons productaanbod verder af te stemmen op de behoeften van onze klanten, met de lancering van Mollie Terminal en Mollie Invoicing als mooie voorbeelden. Door Riverty als betaalmethode toe te voegen, kunnen e-commercebedrijven hun klanten nog meer vrijheid bieden in het betaalproces.’