Twinkle | Digital Commerce

Mariska van der Burg (Geisha Fashion) is Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024

2024-03-28
1000562
  • [nieuws]
  • 1:18

Dit jaar werd de Mollie E-commerce Manager van het Jaar award voor de tweede keer uitgereikt tijdens het awardgala van de Shopping Awards. Mariska van der Burg, e-commerce manager van Geisha Fashion, mocht de prijs in ontvangst nemen.

Uit de vele aanmeldingen voor de award stelde de jury een longlist op met vijf genomineerden. Drie mannen en twee vrouwen met ieder een unieke leiderschapsstijl en innovatieve ideeën om de commerciële doelstellingen van hun webshop te behalen. Zij streden met elkaar om de stem van de jury en werden in Twinkle aan het publiek gepresenteerd, die vervolgens hun stem mocht uitbrengen. Beide stemmen wegen voor vijftig procent mee.

Van der Burg over de nominatie: ‘Ik vind het een eer en ben er trots op dat er zoveel collega’s zijn die mij nogmaals voor deze award nomineren. Deze nominatie staat voor de waardering voor de samenwerking met mij als e-commercemanager. Een samenwerking waarbij ik geloof in groei, ownership en expertise, in doen waar ieder goed in is, energie krijgen van optimaliseren en trots zijn op de successen die gerealiseerd worden.’

Volgens de jury onderscheidt Mariska zich als een veelzijdig talent in de e-commerce sector bij Geisha Fashion, waar ze de e-commerce met passie en gedrevenheid leidt. Het vereist een onwankelbare vastberadenheid om binnen een B2B-georiënteerde organisatie een succesvolle B2C e-commerce tak op te zetten, en Mariska heeft bewezen deze kwaliteit in overvloed te bezitten.

De Shopping Awards zijn powered by Thuiswinkel.org.