Twinkle | Digital Commerce

Mariska van der Burg verruilt Geisha Fashion voor PB

2024-07-04
1000563
  • [nieuws]
  • 1:22

E-commerce manager Mariska van der Burg, dit jaar uitgeroepen tot Mollie E-commerce manager van het Jaar tijdens de Shopping Awards, heeft afscheid genomen van Geisha Fashion en is gestart bij PB (Perfectly Basics).

Dit schrijft Van der Burg op haar LinkedIn-profiel. Na ruim 3,5 jaar trekt ze de Geisha Fashion deur achter zich dicht, waar ze in november 2020 door naar binnenkwam met de opdracht om een B2C webshop neer te zetten.

'Stel niets uit en geniet NU'

Om haar hart te volgen, zo schrijft Van der Burg, heeft ze besloten een nieuw pad te volgen. ‘Vanaf 1 juli ben ik als E-commerce manager gestart bij Perfectly Basics | PB.nl en combineer ik dit met mijn eigen Yogastudio Bright by Maris en freelance opdrachten. Alles in mij is in beweging. Ik zet stappen waar ik een paar jaar geleden alleen maar over droomde, maar nooit durfde te zetten. Dit jaar zet ik die stappen!’

Mollie E-commerce manager van het Jaar

Dit jaar werd de Mollie E-commerce Manager van het Jaar award voor de tweede keer uitgereikt tijdens het awardgala van de Shopping Awards. Uit de vele aanmeldingen voor de award stelde de jury een longlist op met vijf genomineerden. Van der Burg mocht de prijs in ontvangst nemen. Volgens de jury onderscheidt Mariska zich als een veelzijdig talent in de e-commerce sector bij Geisha Fashion, waar ze de e-commerce met passie en gedrevenheid leidt. Het vereist een onwankelbare vastberadenheid om binnen een B2B-georiënteerde organisatie een succesvolle B2C e-commerce tak op te zetten, en Mariska heeft bewezen deze kwaliteit in overvloed te bezitten.