Twinkle | Digital Commerce

ChatGPT voor jouw webwinkel

2023-07-05
1121631
  • [events]
  • 1:06

Op dinsdag 6 juni heeft de workshop ‘ChatGPT voor jouw webwinkel’ plaatsgevonden bij Anafora in Utrecht. Een middag wat in het teken stond om de mogelijkheden van ChatGPT en andere AI-tools te ontdekken. De workshop werd georganiseerd vanuit ons onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow en heeft geleid tot veel nieuwe inzichten onder de 25 deelnemers.

Hoe zag de dag eruit?

Nadat alle deelnemers waren ontvangen met een kopje koffie en thee, begon Marieke Vink, Programmamanager ShoppingTomorrow, de workshop met een openingswoordje. Hierna kreeg Guus van de Mond, Founder van Squadra Machine Learning Company, het podium om de workshop te starten. Guus begon de workshop met een introductie van ChatGPT, Dall-E en OpenAI. Hierna maakten de deelnemers gezamenlijk een ChatGPT account aan (indien die er nog niet was) en werd ChatGPT uitgeprobeerd. Van simpel naar advanced leerden de deelnemers prompt engineering en de toepassingen binnen coding. Er werd gekeken naar verschillende plug-ins en toepassingen, zoals marketing, content creatie en media, en behandelden cases en opdrachten. Aan het einde van de workshop werden nog de ethische en privacy kwesties besproken door Guus en de deelnemers. En werd er gekeken naar innovaties zoals Edge/Bing chatGPT, AutoGPT en Multi-modal.

Meer weten over de workshop?

De workshop was voor de deelnemers een groot succes. Op onze website staat een uitgebreid verslag van hoe de workshop is verlopen. Ben jij benieuwd en wil ook jij weten hoe je ChatGPT kan toepassen voor jouw webwinkel? Ga dan snel naar www.thuiswinkel.org/workshopChatGPT.