Twinkle | Digital Commerce

Tikkie komt met aparte app voor zakelijke gebruikers

2022-11-30
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Tikkie lanceert een nieuwe app, genaamd ‘Tikkie Zakelijk’, waarmee bedrijven zakelijke Tikkies kunnen aanmaken, versturen en klanten snel kunnen laten betalen.

Volgens Tikkie is het aantal zakelijke gebruikers snel opgelopen naar ruim 25.000 bedrijven. Met de nieuwe app kunnen bedrijven real time inzicht in de status van betalingen krijgen. Bedrijven kunnen hun betaalverzoeken via WhatsApp, sms, e-mail of een QR-code razendsnel met klanten delen. De nieuwe app is daarnaast geschikt voor een brede groep bedrijven. Met name eenmanszaken en mkb-bedrijven.

Met een aparte app kan Tikkie beter inspelen op de behoeften van zakelijke gebruikers. Zo is de gemiddelde hoogte van een zakelijke Tikkie zo’n 80 euro, bij consumenten is dit 30 euro. De limiet in de app voor ondernemers ligt op 50.000 euro.

‘Het grote voordeel van Tikkie Zakelijk is dat er zeer snel wordt betaald. Maar liefst 80 procent van de zakelijke Tikkie wordt al binnen 24 uur betaald’, aldus Moreno Kensmil, hoofd Marketing van Tikkie.