Twinkle | Digital Commerce

TikTok-gebruikers kunnen maaltijdboxen kopen in het VK

2022-08-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Britse gebruikers van de app TikTok kunnen nu ook maaltijdboxen bestellen via het platform. Verschillende aanbieders bieden sinds deze week hun producten daarop aan.

Het gaat om maaltijdbox aanbieders Pasta Evangelists, The Veg Box Company en The Fish Society, meldt The Grocer. Van TikTok is bekend dat het de afgelopen tijd zich meer op de ontwikkeling van e-commerce heeft gericht, vooral door samenwerkingen aan te gaan met verschillende leveranciers.

‘Het is een logische volgende stap om merken en versproductfabrikanten in staat te stellen rechtstreeks aan onze gemeenschap te verkopen via een naadloze transactie in de TikTok-winkel’, stelt Patrick Nommensen, senior director e-commerce operations bij TikTok.

Gebruikers zouden daarnaast steeds meer naar voedsel gerelateerde content op het platform kijken, de populariteit daarvan neemt dus toe, en dat biedt kansen, stelt Nommensen: ‘Er zal een enorme kans zijn voor nieuwe voedingsmerken die op zoek zijn naar een springplank. Ik kijk ernaar uit om meer verse producten te verwelkomen op het platform.’