Twinkle | Digital Commerce

Deliveroo UK gaat kantoorartikelen bezorgen

2022-03-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:04

WHSmith is een samenwerking aangegaan met Deliveroo om kantoorartikelen binnen 20 minuten te bezorgen bij klanten in het Verenigd Koninkrijk.

Consumenten hebben de keuze uit 600 verschillende producten, waaronder boeken, telefoonopladers, speelgoed en inktcartridges. De bestelling wordt vervolgens binnen 20 minuten bezorgd. De samenwerking gaat van start in Reading en wordt volgende week uitgebreid naar Cambridge, Brighton, Oxford, Leeds, st Albans, Guildford en Richmond, Chiswick en Muswell Hill in Londen.

Sean Toal, managing director bij WHSmith, vertelt aan de North Wales Chronicle: ‘We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten zowel in de winkel als online te verrassen door hen een uitzonderlijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd met deze samenwerking die ons bestaande aanbod zal aanvullen en onze klanten de mogelijkheid bieden om de producten die ze nodig hebben zo snel mogelijk aan hun deur te ontvangen, of dat nu een wenskaart is, een last-minute cadeau of een nieuw uitgegeven boek.’

Deliveroo is van oorsprong een maaltijdbezorger, maar sloot eerder al partnerschappen binnen andere sectoren. Zo bezorgt het boodschappen van onder andere Sainsbury’s en Waitrose en heeft het samenwerkingen met Majestic Wine en Lloyds Pharmacy. Ook Aldi had een samenwerking lopen met de bezorger, maar stopte daar in januari 2022 mee toen consumenten weer terug naar fysieke winkels kwamen.