Twinkle | Digital Commerce

Dopper zet fietskoeriers in voor online bestellingen

2022-02-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Flessenmerk Dopper werkt vanaf dit jaar samen met Fietskoeriers.nl voor de bezorging van online orders. Naar eigen zeggen wordt hiermee ruim een ton CO2 bespaard.

Naast de Dopper-flessen worden ook accessoires die via de webshop te verkrijgen zijn via de fietskoeriers bezorgd. Volgens het bedrijf gaat het naar verwachting om zo’n 5.000 bestellingen. Fietskoeriers halen de bestellingen op bij het dc van Dopper, deze worden vervolgens in hubs gesorteerd.

‘Hoewel bezorging per fiets in Nederland heel logisch klinkt, was het niet makkelijk om een partner te vinden die landelijke dekking kon bieden. Fietskoeriers.nl doet dat wel en samen verwachten we dit jaar al ruim een ton CO2 te besparen. Het is een keuze die perfect aansluit bij onze focus op duurzaamheid, die sinds dag 1 voorop staat bij alles wat we doen’, aldus Virginia Yanquilevich, ceo van Dopper.

Fietskoeriers.nl is actief in ruim 60 steden en werkt met zo’n 800 fietskoeriers. Het moederbedrijf van het platform – Cycloon - werd eind vorig jaar overgenomen door bol.com.


Gerelateerde artikelen: