Twinkle | Digital Commerce

Picnic bezorgt kerstbomen in Duitsland

2019-11-22
1707960
  • [nieuws]
  • 0:55

Om Duitse consumenten voor zich te winnen, plant Picnic speciale acties. Zo bezorgt de app only supermarkt van Nederlandse bodem gratis kerstbomen.

Dat meldt de Duitse vakittel Lebensmittel Zeitung, die onlangs berichtte dat Picnic dit jaar tegen de 40 miljoen euro omzet boekt bij onze oosterburen.

Tot 8 december kunnen Duitse klanten via de app een Nordmann bestellen. Picnic zou er eigenhandig vijfhonderd hebben geselecteerd in het Sauerland. De sparren, 1.60 tot 1.70 meter hoog, worden verkocht voor 39,99 euro en zonder meerkosten op 14 december geleverd. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Kerstmarkten

Zoals Picnic in ons land nog wel eens opduikt op festivals, wil het in Duitsland zijn entree maken op kerstmarkten. Daar zou de nummer 11 van de Twinkle100 een speciale elektrische bus parkeren, 'zwischen Glühweinpyramide und Bratwurststand'.

Springkussen

Overigens kunnen geïnteresseerden in Duitsland, net als in ons land, kosteloos een springkussen van Picnic lenen om een feestje mee op te luisteren. Ze moeten het dan alleen wel zelf komen ophalen en terugbrengen. Unsere Hüpfburg “Bouncy“ macht jede Party zum Hit!